Spc Lochem speelt gelijk; Witkampers wint

0
(foto: rgbstock.com)

goalLOCHEM/LAREN – Spc Lochem speeltde zondagmiddag (27/11) een doelpuntloos gelijkspel tegen Wijhe ’92. Witkampers won met 5-2 van Turkse Kracht. Beide teams speelden een uit-wedstrijd.

Sportclub Lochem en Wijhe ’92 hadden voor aanvang hetzelfde aantal punten en dat bleef dus zo. Ze bezetten nu de 7de en 8ste plaats in de klasse 3B met elk 13 punten uit 11 wedstrijden. Lochem heeft een beter doelsaldo.

Witkampers won met 5-2 van Turkse Kracht dat op de voorlaatste plaats staat.  De Larenaren staan vierde met 21 punten. Er is nog een goede kans op progressie want de nummer drie – Columbia – heeft hetzelfde puntenaantal en de nummer twee (Lemelerveld) heeft slechts 2 punten meer.

Er is een harde strijd om de middenmoot gaande. Tussen nummer 13 (voorlaatste) op de randlijst en de nummer 6 zitten maar 5 punten. Bovenaan is Overwetering uit Olst de soevereine leider met 28 punten. Dat zijn er 5 meer dan de nummer 2.

Onderaan lijkt Vaassen de aansluiting met de rest te hebben verloren. De Veluwse ploeg heeft slecht 5 punten bij elkaar gesprokkeld. Dat slechts de helft van de voorlaatste club.