Rob’s Gastrobar wordt Hangar Café

0
Rob's Gastrobar wordt Hangar Café (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Het pand van Rob’s Gastrobar aan de Nieuwstad krijgt over enkele maanden een nieuwe invulling. Hangar Café is de naam. Het is het ‘zusje’ van The Hangar in Teuge en biedt ‘beer, burgers, music & more’ zo melden posters op de ramen. De doelgroep is 25+.

Graaf Floris
Hangar Café wordt  een nieuw project van Henk en Carla Schaasberg die ook eigenaar zijn van onder meer Bistro Graaf Floris in het Lochemse stationsgebouw. ,,Het wordt een café met een kaart met burgers en kwaliteitssnacks.” Qua muziek draait het voornamelijk om de jaren ’80. Het is de bedoeling dat er dj’s en muzikanten gaan optreden.

Personeel
Via grote posters (zie foto hieronder) op de ramen van de zaak aan de Nieuwstad wordt nu al een oproep gedaan voor personeel. Gezocht worden ‘representatieve jongens en meiden voor bar, bediening en keuken’. Het gaat om zowel full-time als part-time banen. DJ’s en muzikanten die live-muziek brengen uit de jaren ’70, ’80 en ’90 mogen zich ook al melden (info@hangarcafelochem.nl).

Uitstraling
The Hangar in Teuge bestaat inmiddels 4 jaar en is duidelijk groter. De kaart daar is ook uitgebreider. Carla Schaasberg zegt: ,,Aan de inrichting en uitstraling kun je straks zien dat beide zaken dezelfde eigenaren hebben maar qua organisatie en omvang wordt Lochem duidelijk kleinschaliger.”

De opening volgt naar verwachting eind november of begin december.

(foto: LochemsNieuws)