Raw Medicine bij De Mölle Drei-jt Deur (DMDD)

0

EXEL – Aanstaande vrijdag (1 maart) is het weer tijd voor De Mölle Drei-jt Deur, of kortweg DMDD Live. Dit keer is de rock ‘n roll band Raw Medicine te gast. Voor de rest van dit jaar zit het in muzikaal opzicht ook wel goed in Exel. Zo zijn The PittCrew, Kashmir, Super Genius en The Bössels vastgelegd voor dit seizoen.

Raw Medicine bestaat uit Arthur Bont, Dirk Vermeij en Rudy Englebert. Dit drietal herbergt een flinke brok vaderlandse pophistorie in zich. De muzikanten maakten eerder onder meer deel uit van Vitesse, Herman Brood, Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en de band van de voormalige Roling Stone Mick Taylor.

Met Raw Medicine spelen de heren eigen repertoire met hier en daar een flinke knipoog naar hun verleden. Sinds midden 2017 oogstten ze al veel goede recensies. Overigens is het statie-portret van de band gemaakt door Kees Tabak, een popfotograaf met Lochemse roots.

Vrijdag 1 maart, 21.30 uur. Entree: 7,50 euro
Bekijk HIER de Facebook-pagina van DMDD

The PittCrew

The PittCrew heeft vorig jaar, met veel succes, het debuut gemaakt op het podium van De Mölle. Dit jaar zijn ze opnieuw te bewonderen op zaterdag 6 april. The PittCrew bestaat uit Herman Priester, Robert Beukers, Peter Kosstede, Maarten Emmen en Jeroen Mense. De laatste vier kennen de liefhebbers nog als leden van Ides of May. The PittCrew speelt American roots muziek, met naast nummers van Ides of May ook swingende bluesrock-covers.

The PittCrew in De Mölle in Exel (foto: Niek Hidding)
Op vrijdag 21 juni is het de beurt aan Kashmir, een hele goeie Led Zeppelin Tributeband uit Aalten. De band is al sinds 2010 actief en heeft dus de nodige ervaring. Het publiek kan rekenen op parels als ‘Whole Lotta Love’, ‘Rock and Roll’, ‘Immigrant Song’ en uiteraard ‘Stairway to Heaven’.

The Bössels

Na de zomerstop gaat DMDD op vrijdag 4 oktober verder met een optreden van Super Genius te bewonderen. The Bössels maken hun opwachting op zaterdag 30 november. Deze laatste band draait rond zanger/gitarist Rick Manuel (inderdaad… broertje van…). Ook de in de Lochemse muziekscene geen onbekende is bassist Bert ‘Qbus’ van Dijk. The Bössels spelen werk in de stijl van The Allman Brothers, Gov’t Mule en Lynyrd Skynyrd.

De platenkast van…

Naast live-muziek werkt de DMDD-commissie aan een Pub Quiz en ‘De platenkast van…’
Dit is een avond vol muziek uit de platenkast van één persoon of een groep. Platen wordt in dit geval letterlijk genomen. Het draait om vinyl. Deze activiteiten worden nog nader aangekondigd.