Racoon op 3 september in Openluchttheater Lochem

0
Racoon (foto: PR)

LOCHEM – De band Racoon speelt op 3 september in het Lochemse Openluchttheater. Het concert maakt deel uit van een serie langs meerdere openluchttheaters in het land. De kaartverkoop gaat zaterdag (28/5) van start. Dat meldt de Stichting Openluchttheater Lochem (STOL) op de eigen website.

De muziek van Racoon leent zich goed voor een mooie avond in de natuur, zo was de gedachte achter de serie concerten. De band heeft zich van een pittige rockband steeds meer ontwikkeld tot een sound die je zou kunnen omschrijven als ‘singer-songwriter’. Een dag voor het concert in Lochem speelt Racoon in het openluchttheater van Hertme, maar dat concert is al uitverkocht. De mensen die daar teleurgesteld werden kunnen vanaf zaterdag dus een nieuwe poging wagen in Lochem.

Een nog onbekend voorprogramma zal rond 20.30 uur aftrappen. De verwachting is dat Racoon een uur later begint.

Voor het Lochemse theater is het een bijzondere gebeurtenis. Het is lang geleden dat er een avondvullend programma was met popmuziek van naam. Eigenlijk moet je daarvoor terug naar de jaren ’70 en ’80 toen er shows waren van The Golden Earring, Earth & Fire en Freddy King.

De kaarten zijn (vanaf zaterdag) te koop via de website van het openluchttheater en bij de VVV van Lochem. Ze kosten 32,50 euro, exclusief kosten.

Meer info over de band op Racoon.nl

Bekijk hier een video van het nummer ‘Brick by Brick’: