Promoot #DoeNormaalGaStemmen en win kaarten voor Normaal

0
Burgemeester Sebastiaan van 't Erve is klaar voor Normaal en voor de Europese Verkiezingen (foto: gemeente Lochem)

LOCHEM – Wie een origineel bericht, foto of video op sociale media post en deze voorziet van #DoeNormaalGaStemmen maakt kans op 2 kaarten voor het concert dat Normaal op Hemelvaartsdag in Lochem geeft. De bijdrage met het grootste aantal ‘likes’ wint. Burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve maakt de winnaar aanstaande vrijdag bekend.

Duwtje richting stembus

De actie #DoeNormaalGaStemmen is bedoeld als een zetje richting stembus. Donderdag zijn er de verkiezingen voor het Europese Parlement. Burgemeester Van ’t Erve: ,,We willen dat zoveel mogelijk mensen donderdag hun stem gebruiken. Natuurlijk is het mooi dat we tegelijkertijd iemand blij kunnen maken met twee kaartjes voor het historische concert van Normaal, hier in Lochem op 30 mei.”

Verkiezingen

De stemlokalen zijn op de verkiezingsdag geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Het stembureau Staring College is geopend van 8.00 tot 17.00 uur. In de gemeente Lochem is het mogelijk om in elk stemlokaal te stemmen. Op de stempas staat wel een adres van een stemlokaal in de buurt, maar het is niet verplicht om daar te stemmen.

Meer informatie

Meer informatie over deze verkiezingen is te vinden via:
www.lochem.nl/verkiezingen
www.europese-verkiezingen.eu