Prikpost Lochem terug naar polikliniek Zwiepseweg

0
De polikliniek Lochem bij De Hoge Weide aan de Zwiepseweg (bron: Gelre Ziekenhuis)

LOCHEM – Na bijna 2,5 jaar keert de prikpost van Gelre Ziekenhuizen terug naar de polikliniek aan de Zwiepseweg 105. Vanaf 2 oktober kunnen mensen die bloed moeten prikken hier terecht. De tijdelijke locatie aan de Hoeflingweg komt dan te vervallen.

In mei 2021 werd de prikpost weggehaald uit de polikliniek. Aanleiding van de coronapandemie. Door drukte bij de prikpost was het lastig om de voorgeschreven onderlinge afstand te bewaren. Sindsdien is ook een online-afsprakensysteem ingevoerd, waardoor drukte door spontane aanloop wordt vermeden. Dit systeem blijft ook na de komende verhuizing van kracht.

Eurofins

De prikpost en het laboratorium van Gelre Ziekenhuizen maken nu deel uit Eurofins Gelre. Eurofins is een van oorsprong Frans bedrijf met hoofdkantoor in Luxemburg. Het levert wereldwijd test- en laboratoriumfaciliteiten voor gezondheidszorg en bedrijven.

Een afspraak maken kan via: www.gelreziekenhuizen.nl/patient/bloedprikken. Hier zijn ook de actuele openingstijden van alle prikposten te vinden. Voor het inleveren van materialen zoals urine of ontlasting zonder afspraak, zijn op de website van Gelre ziekenhuizen de actuele openingstijden te vinden. Hieronder staan de tijden ook, maar controleer altijd via de genoemde website of er geen wijzigingen zijn.

Maandag 08.15 – 14.30 uur
Dinsdag 08.15 – 14.30 uur
Woensdag 08.15 – 12.00 uur
Donderdag 08.15 – 14.30 uur
Vrijdag 08.15 – 12.00 uur