Popcorn met Jazzy Women in de Heksenlaak

0
Popcorn (foto:PR)

LOCHEM – In aanloop naar het lustrumjaar 2017, ter viering van het 20-jarig bestaan van pop- en musicalkoor Popcorn Lochem, is er op zondag 27 november een gezamenlijk optreden met Jazzy Women uit Winterswijk.

Popcorn
De koren brengen zowel afzonderlijk alsook gezamenlijk diverse popnummers en lichte jazz ten gehore. Pop- en musicalkoor Popcorn bestaat sinds 1997 en is een enthousiaste groep van zo’n 50 zangers en zangeressen. Zoals de naam van het koor al aangeeft, is het repertoire met name gericht op popmuziek, aangevuld met een aantal musicalnummers. Er wordt zowel Nederlands- als Engelstalig gezongen.

Resultaten
Plezier in zingen en muziek staat bij Popcorn op nummer 1, maar ze werken ook serieus aan hun resultaten en laten die graag horen tijdens optredens. Popcorn staat onder de bezielende leiding van Tom Grondman en wordt tijdens de concerten begeleid door een vaste begeleidingsband bestaande uit Teun Grondman, Robin Jansen, Max Hommes en Matthijs Kuhlman.

Lees verder onder de foto…

Jazzy Women (foto: PR)
Jazzy Women (foto: PR)

Jazzy Women
Jazzy Women is afkomstig Winterswijk en zingt 4-stemmig in het Engels. Ze gaan voor kwaliteit, maar het plezier in zingen met elkaar vinden ze minstens zo belangrijk. Onder begeleiding van Mathilde van de Veen brengt Jazzy Women lichte jazz ten gehore. Bij concerten en eens per maand tijdens de repetitie worden ze door veelzijdig muzikant Gerben Kruisselbrink op de piano begeleid.

Er hoeven geen kaarten gekocht te worden, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. De Heksenlaak is te vinden aan de Zwiepseweg 32 te Barchem

Meer informatie is te vinden op www.popcornlochem.nl

De poster van het concert bij de Heksenlaak op 27 november.
De poster van het concert bij de Heksenlaak op 27 november.