POLL: Hoe vaak zet jij de grijze container aan de weg?

1
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM – Afval is momenteel een item in de Lochemse politiek. Met name het gegeven dat veel mensen hun grijze container nooit of bijna nooit aan de weg zetten (of in een ondergrondse container gooien) houdt de gemoederen bezig. Afvalmijders worden ze wel genoemd. Dat klinkt nogal negatief. Doe mee met onze poll (hieronder) en leg uit wat u met uw restafval doet.

Plausibele verklaring
De redactie sprak de afgelopen weken nogal wat mensen die een plausibele verklaring hebben voor het feit dat hun grijze container zelden of nooit aan de weg staat. Samen met de buren, een bedrijfscontainer van een andere inzamelaar of afval scheiden tot het gaatje.

In beeld
De gemeente mag de data die worden verkregen bij de inzameling niet gebruiken om mensen te benaderen. Via onderstaande poll probeert LochemsNieuws in beeld te brengen hoe Lochemers omspringen met hun restafval. Het is volstrekt anoniem dus zelfs als u zich op ‘slinkse wijze’ ontdoet van uw ‘pruttel’ kunt u het geheim hier prijsgeven. 

 (Lees HIER eventueel meer over dit onderwerp)

DOE MEE AAN ONZE POLL:
Tip: Geef eerst antwoord op de vraag hoe vaak u de grijze container aan de weg zet (of in een ondergrondse conainer gooit. Daarna kunt u via ‘Andere’ een toelichting geven.

 

 

1 REACTIE

 1. Ik zet de grijze container 5 tot 10 x per jaar aan de weg.
  2 persoonshuishouden.
  2 katten.
  Wij scheiden het afval zoals het de bedoeling is.
  Restafval bij ons is:
  Kattengrit 80%
  Restafval uit huishouden 20 %

Comments are closed.