Nieuwjaarstelevisie in plaats van nieuwjaarsreceptie gemeente

0
(bron: lochem,nl)

LOCHEM/GORSSEL – De gebruikelijke nieuwjaarsreceptie van de gemeente kan door de coronaregels niet doorgaan. In plaats daarvan maakt Allemaal1.TV in opdracht van de gemeente een speciaal nieuwjaarsprogramma. Deze is op zaterdag 8 januari vanaf 19.00 uur te zien en daarna altijd terug te kijken. Verenigingen en organisaties worden opgeroepen om hun eigen nieuwjaarswens in te sturen.

In de uitzending houdt burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve zijn nieuwjaarsrede. In het programma wordt een uitgebreide ode gebracht aan schrijver A.L. Snijders die dit jaar overleed en voor het eerst sinds 11 jaar geen bijdrage meer levert aan de nieuwjaarsreceptie. Op initiatief van De Muzehof schrijven jongeren teksten die zijn geïnspireerd door werk van A.L. Snijders. Een ‘talkshow’ over het leven en werk van de schrijver vindt plaats op een spectaculaire locatie. In de uitzending is verder aandacht voor muziek en helden uit de zorg.

Nieuwjaarswens insturen

Verenigingen en maatschappelijke organisaties die actief zijn in de gemeente Lochem worden opgeroepen om een nieuwjaarswens in te sturen. Deze worden aan het eind van het tv-programma getoond.

De videoboodschap moet voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • Houd de smartphone in een liggende positie (geen staand beeld)
  • Houd het kort, maximaal 3 zinnen
  • Controleer of het geluid goed aan staat
  • Mail het resultaat naar: communicatie@lochem.nl
  • Insturen voor 6 januari 17.00 uur