Muzikale speeltuin voor kinderen bij Zweverink Muziek

0
Kinderen kunnen zich uitleven bij Zweverink Muziek (eigen foto)

LOCHEM – Op de zaterdagen 1 en 29 februari houdt Zweverink Muziek een muziekinstrumenten-speeltuin voor kinderen. Wie wil kan dan rondsnuffelen in de winkel en een heleboel muziekinstrumenten uitproberen. Een echte muzikale speeltuin dus.

Tussen 15.00 en 17.30 uur staan diverse instrumenten klaar om uitgeprobeerd te worden. Altijd al eens op een trompet, saxofoon of dwarsfluit willen blazen…? Lukt het jou om hier geluid uit te krijgen?

Ontdekken

Maar een ukelele, gitaar of accordeon proberen kan ook. De jonge bezoeker kunnen – onder begeleiding – rustig rondkijken en de verschillen ontdekken tussen de vele gitaren en de verschillende percussie-instrumenten.

Wie een instrument vindt en les wil kan daar ter plekke informatie over krijgen. Zweverink Muziek heeft een flinke lijst met adressen van muziekdocenten uit de hele regio. Starten met lessen is tegenwoordig op bijna elk moment mogelijk.

Huurinstrumenten

Tijdens de eerste lessen kan eventueel een instrument worden gehuurd. Zo hoef je niet meteen een groot bedrag uit te geven voor een nieuwe instrument.

Zweverink Muziek is te vinden aan de Zwiepseweg 80 in Lochem.

Meer informatie:
Klik HIER voor de website
Of HIER voor Facebook