Natuurdrogist Klaproos en Mitra verhuizen

2
Een archieffoto van 't Klepperhuuske op de Markt. Deze foto is gemaakt vlak voordat Tokoloco vertrok (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Natuurdrogist de Klaproos verhuist momenteel van Markt 6 naar Markt 24. In het vrijkomende pand opent eind februari slijterij Mitra. De Klaproos gaat zaterdag (1/2) al open op de nieuwe stek. Dat is het voormalige pand van Tocoloco, dat ook wel ‘t Klepperhuuske wordt genoemd.

Mitra moet de huidige winkel verlaten omdat Jumbo wil uitbreiden en de nu nog verhuurde ruimte zelf nodig heeft. De slijterij wilde graag naar het centrum van Lochem en dat is nu dus gelukt. De eigenaar denkt dat zijn vaste klanten hem toch wel weten te vinden. En de supermarktbezoekers van nu ruilt hij graag in voor toeristen die vooral in het centrum te vinden zijn. De opening is gepland op woensdag 26 februari.

Bijkomend voordeeltje is dat de verhuizing net op tijd komt om aan de komende grootscheepse werkzaamheden aan het Graafschapterrein te ontsnappen.

 

 

2 REACTIES

 1. Beste meneer Bruntink,

  in het bericht over de verhuizing van de Klaproos en de Mitra schrijft dat de opening van de Mitra op woensdag 25 februari is. dit is geen correcte datum. het is dinsdag 25 of woensdag 26 februari. Misschien kunt u dit aanpassen naar de correcte datum?

  • Hartelijk dank voor de correctie. Ik kreeg het zo door als het is opgeschreven maar ik had de datum moeten checken. Het is inmiddels aangepast. Woensdag 26 februari moet het zijn.

   Vriendelijke groet,
   Henri Bruntink | LochemsNieuws

Comments are closed.