Meet & Greet met Voice-winnaar Jim van der Zee bij PLUS Cornelis

0
Jim van der Zee is te gast bij PLUS Cornelis (foto: PR)

LOCHEM – Op woensdag 14 november is winnaar Jim van der Zee van The Voice of Holland 2018 te gast bij PLUS Cornelis aan de Albert Hahnweg in Lochem. Tijdens een Meet & Greet kunnen klanten van de supermarkt op de foto met de zanger, een handtekening krijgen of een brandende vraag stellen. En zingen doet hij ook nog even. Hij is aanwezig van 15.00 tot 16.00 uur.

Het bezoek vindt plaats in het kader van een campagne van PLUS met het populaire tv-programma. Klanten kunnen sparen voor 7 exclusieve The voice of Holland gadgets en het programma intenser beleven met de virtual reality app.

Gadgets
Vanaf deze week kunnen klanten sparen voor een clip-on 3D lens om zelf 3D foto’s en films te maken, clip-on mini VR glasses om te bevestigen aan je mobiel voor een VR beleving, een set van twee drinkbekers, een premium VR viewer, een wireless speaker, een wireless headphones en selfie stick met microfoon. VR staat voor virtual reality.

Codes
Met de virtual reality app ervaren klanten het programma intenser dan ooit. Met een VR viewer stapt de kijker middenin de wereld van The voice of Holland. Ze kunnen ervaren hoe het is om zelf op het podium te staan of een kijkje achter de schermen nemen. Tien weken lang worden door middel van codes nieuwe scenes vrijgegeven via plus.nl, de weekfolder en social media kanalen.

Gratis VR viewer
Klanten hoeven niet te wachten op een volle spaarkaart om The voice of Holland in virtual reality te ontdekken. Van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 november wordt bij PLUS Cornelis, bij besteding vanaf 25 euro en zolang de voorraad strekt, een gratis kartonnen VR viewer weggegeven.

Spaarzegels
Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel. Een volle spaarkaart met 45 zegels geeft recht op een van de gadgets. De 3D lens, VR glasses en bekerset zijn gratis. Voor de VR viewer, wireless speaker, wireless headphones en selfie stick met microfoon geldt een bijbetaling. Dit varieert van 4,99 euro voor de VR viewer tot 7,99 euro voor de selfie stick. De actie loopt tot en met zaterdag 9 februari 2019.