Lochemse Ondernemersavond op 11 april in de schouwburg

0
(bron: gemeente Lochem)

LOCHEM/GORSSEL – De Lochemse Ondernemersavond wordt dit keer gehouden op donderdag 22 april in de Schouwburg Lochem. De ondernemersvereniging uit de gemeente, IKL, netwerkclubs en de gemeente werken daarin samen. Naast de gelegenheid om te netwerken neemt auteur en spreker Ruud Veltenaar de aanwezigen mee naar de toekomst, die hij ‘een volgend tijdperk’ noemt. En de economische kennis wordt op de proef gesteld door het jonge-ondernemersnetwerk ON.

Wethouder Ria Leliveld (VVD) leidt de avond. Voor haar is het de eerste keer, nadat ze de portefeuille van de vertrekkende partijgenoot Eric-Jan de Haan overnam, met onder meer economie. Ze zegt: “Onze ondernemers zijn belangrijk voor de leefbaarheid in onze kernen en de stad. En voor de werkgelegenheid van Lochem. Zij staan voor grote uitdagingen. Daarom is de Lochemse Ondernemersavond zo’n mooi moment in het jaar om bij elkaar komen. Dat is uniek. Laten we er samen een mooi feest van maken. De quiz van het jonge ondernemersnetwerk ON en het optreden van Ruud Veltenaar dragen daar zeker aan bij.”

Ruud Veltenaar

Het optreden van Ruud Veltenaar geldt als de hoofdmoot van de avond. Veltenaar is zelf ondernemer. Hij bereidt tijdens zijn ‘inspiriment’ de zaal voor op een wereld waar bijna iedereen naar verlangt. “De wereld zit in een verandering naar een volgend tijdperk”, aldus Veltenaar. “Niets blijft zoals het was. Wat betekent dit voor je werk, je leven, je bedrijf en gezin? Hoe kunnen we ons daarmee verbinden en waar liggen de risico’s en kansen die je nu niet ziet?” Veltenaar wil de ondernemers naar huis laten gaan met handvatten om hun resultaten te verbeteren.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via de website www.lochemseondernemersavond.nl. Daar is ook het programma van de avond te vinden. De toegang is gratis voor leden van de ondernemersverenigingen en netwerkclubs. Ondernemers die geen lid zijn, zijn ook welkom, maar betalen 10 euro bij de ingang van de schouwburg.

De Lochemse Ondernemersavond bestaat intussen ruim 10 jaar. De acht Lochemse ondernemersverenigingen, 3 netwerkclubs, de Industriële Kring Lochem en de gemeente
maken de avond samen mogelijk. De afgelopen keer, in 2022, kwamen namen er zo’n 175 ondernemers deel. Ook de gemeenteraad is uitgenodigd om met ondernemers in gesprek te gaan.