Lochemse Ondernemersavond op 21 november

0
(bron: gemeente Lochem)

LOCHEM/LAREN – De jaarlijkse Lochemse Ondernemersavond wordt gehouden op donderdag 21 november van 19.00 tot 22.30 uur in zaal Witkamp in Laren. Hoofdgast is Jan van Setten, die op humorvolle wijze laat zien dat het leven als ondernemers ‘verwarrend eenvoudig’ is.

Teruggaan naar de eenvoud en nadenken over hoe je klanten wegjaagt, zijn enkele thema’s die tijdens het optreden van Jan van Setten aan bod komen.

Uniek

Wethouder Eric-Jan de Haan (Economie) leidt de avond in. Hij zegt: “Ik ben er trots op dat gemeente en bedrijfsleven er weer in zijn geslaagd om samen de Lochemse Ondernemersavond mogelijk te maken. Het is een laagdrempelige manier om elkaar te
ontmoeten. Ik nodig dan ook iedereen van harte uit om te komen. Juist omdat er door het jaar heen zelden een moment is waarop zoveel ondernemers tegelijkertijd bij elkaar zijn. Dat maakt de Lochemse Ondernemersavond uniek.”

Organisatie

De acht Lochemse ondernemersverenigingen, twee netwerkclubs, de Industriële Kring Lochem en de gemeente maken de Lochemse Ondernemersavond financieel mogelijk. De organisatie is in handen van enkele ondernemers die samen het programma voorbereiden. Namens de organisatie is ondernemer Ronnie Degen, directeur van de Feestfabriek, deze avond spreekstalmeester.

Programma en aanmelden

Het programma voor de Lochemse Ondernemersavond staat op: www.lochemseondernemersavond.nl.

Ondernemers kunnen zich hier vanaf nu aanmelden. De entree is gratis voor leden van de
ondernemersverenigingen en netwerkclubs. Hun vereniging of club betaalt hiervoor een bijdrage. Ook ondernemers die geen lid zijn van een vereniging of club zijn welkom. Zij betalen 10 euro entree.