Lochem heeft weer een kringloopwinkel

0
Kringloopwinkel 2Switch aan de Walderstraat in Lochem

LOCHEM – Lochem heeft na 13 maanden van afwezigheid weer een kringloopwinkel. 2Switch heeft woensdag (1/2) het pand waar voorheen Scapino (Walderstraat 18) zat in gebruik genomen. Daar was meteen veel belangstelling voor.

Interieur van de Lochemse kringloopwinkel. (foto: LochemsNiews)

Afdelingen
In de middag waren er activiteiten voor kinderen, waaronder een ballonkunstenaar. In de winkel zijn de aangeboden spullen overzichtelijk opgesteld. De afdelingen met kleding, boeken en huishoudelijke spullen en serviesgoed zijn dominant in de nieuwe winkel. Verder zijn er afdelingen met meubels, elektronische apparaten, cd’s en vinylplaten en speelgoed. Het interieur is grotendeels van steigerplanken gemaakt.

Bij de opening waren er allerlei activiteiten voor kinderen. (foto: LochemsNieuws)

Korting
Op de dag van de opening werd in Lochem huis-aan-huis een flyer bezorg. Die geeft 25% korting op de volgende aankoop bij 2Switch. Dit geldt overigens ook in de andere winkels van de organisatie. De eerste drie dagen – dus tot en met zaterdag ontvangen de eerste 25 betalende klanten van de dag een bon ter waarde van 15 euro. 

De afdelingen voor kleding en boeken hebben een groot aanbod. (foto: LochemsNieuws)

Aanleveren
Het pand aan de Walderstraat is in eerste instantie voor 1 jaar gehuurd. Daarna wordt gekeken of de ruimte voldoet. Eerder werd al bekend dat aanleveren van spullen voorlopig nog niet mogelijk is in Lochem. Wie spullen kwijt wil en die nog een tweede leven gunt kan wel gebruik maken van de ophaalservice van 2Switch. Een telefonische afspraak kan worden gemaakt via nummer 0900-0205.