Lochem verliest weer, Witkampers wint met 8-1

0
(foto: rgbstock.com)

goalLOCHEM/LAREN – Sc Lochem kan dit seizoen nog geen potten breken in de 3e klasse B. Zondag (25/9) ging het eerste elftal met twee nul ten onder tegen VV Twenthe uit Goor. Witkampers daarentegen gaat als een speer. Door de verpletterde 8-1 overwinning op Turkse Kracht Apeldoorn (TKA) staan de Larenaren nu op derde plek met 10 punten uit 4 wedstrijden.

Lochem
Lochem wist in Goor niet te scoren. De beide tegentreffers kwamen van de voeten van Koen Morsink en Jeffrey Asbroek. Lochem vindt zichzelf nu met schamele drie punten uit vier wedstrijden terug op de 10 plaats. Dat is slechts vier plaatsen en 2 punten verwijderd van de nummer laatst. Wellicht kan de ban volgende week worden gebroken tegen Heeten dat nog maar 2 punten bij elkaar speelde.

Witkampers
Het eerste van Witkampers had zondagmiddag geen kind aan TKA. Na een paar minuten liet Daan Hento de Apeldoornse doelman al voor de eerste keer vissen. TKA rechtte daarop de rug en schoot nog voordat er 10 minuten verstreken waren de gelijkmaker binnen.

Penalty
Na nog wat gevaarlijke acties van TKA trok Witkampers het initiatief definitief naar zich toe. Voor rust scoorde Daan Hento nogmaals en trof Timo Haverkamp uit een penalty. Die werd gegeven omdat de doelman van de tegenstander de doorgebroken Sander Kok op illegale wijze stuitte. Vlak voor rust werd nog 4-1 door een doelpunt van Bastian Beuzel.

Tweede helft
In de tweede helft, die wat langzaam op stoom kwam, scoorde spits Daan Hento de 5-1 en 6-1. Niels Saaltink kwam als invaller in het veld en liet niet lang daarna de 7-1 noteren. Jordy Woestenenk vond het nog niet genoeg en schoot ook nog de 8-1 binnen.

Volgende week
Volgende week wacht de Larenaren een ongetwijfeld wat zwaardere klus. Ze reizen dan af naar Olst. De voetbalclub Overwetering staat momenteel op de eerste plaats in 3B.