Kleinste cabaretier in kleinste theater

0
William Boeva (foto: PR)

LOCHEM – Met 1 meter 37 is cabaretier William Boeva absoluut de kleinste comedian van Europa. De Belgische theatermaker staat zondagmiddag  25 september met zijn programma Megalomaan in het kleinste cabarettheater van ons land; JanssTheater aan de Emmastraat 38/40 in Lochem.

Vereerd
Directrice Elly Janssen is vereerd met de komst van de grappigste dwerg der Lage Landen: ,,We zijn gevraagd door het impresariaat van William, omdat het hen wel leuk leek om de kleinste comedian in het kleinste theater te laten optreden. Met slechts 49 stoelen voldoen we absoluut aan die norm.”

Stand-upper
Boeva werd ontdekt tijdens de Culture Comedy Award en won kort daarna de Humo’s Comedy Cup. Met een mond groter dan ’s mans gestalte geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld. Hij wil dat de mensen zijn ‘soort’ leren kennen, want misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden.

Ondertussen heeft William een zeer succesvolle tournee door Vlaanderen achter de rug en is hij een veelgevraagd mediafiguur in Vlaanderen.

Aanvang: 15.00 uur. Kaarten reserveren via: 0573-251060.