Jumbo Lochem op 24 november weer open

0
Er wordt met man en macht gewerkt om de Jumbo op tijd te kunnen openen (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Het Lochemse filiaal van Jumbo is al weken dicht. Van buiten heeft de winkel een al zichtbare nieuwe look gekregen. Binnen ging letterlijk alles eruit. Inmiddels komt de afronding in zicht. Op woensdag 24 november gaat de winkel weer open.

Binnen zijn de nodige veranderingen te vinden. Zo komt er een nieuwe afdeling voor ter plekke vers bereide pizza’s en vers belegde broodjes. De winkel is ruimer en overzichtelijker ingericht.

HEMA-producten

Nieuw is een gedeelte waar producten van HEMA worden aangeboden. HEMA maakt sinds enige tijd deel uit van hetzelfde concern. Te vinden zijn onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com..

Openingsactie

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep. Deze actie is geldig tot en met zondag 28 november. Filiaalmanager Anne Cents vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte. Met deze nieuwe winkel zullen we de inwoners uit Lochem en omstreken een geweldige food experience bieden.”

Versplein

Op bij het versplein worden dagverse producten aangeboden, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm.

Nieuw zijn ook de zelfscanners. Daarmee kunnen klanten hun boodschappen zelf scannen en afrekenen bij een cassière. Ook zijn kassa’s self checkout kassa’s waar klanten snel kunnen afrekenen.

Grote baas

Frits van Eerd, de grote baas van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met de Lochemse collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Lochem verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Familiebedrijf

Jumbo is een Brabants familiebedrijf dat in 1921 begon als groothandel en nu, na precies 100 jaar, de tweede supermarktketen van het land is. Sinds 2019 is Jumbo ook actief in België. In totaal zijn er nu zo’n 700 winkels, waaronder 8 Foodmarkten en een sterk groeiende online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Voor die laatste tak werd eerder dit jaar een groot regionaal distributiecentrum geopend langs de A1 bij Deventer.

Ook de restaurantkeren La Place maakt, na het faillissement van de vorige eigenaar V&D, deel uit van Jumbo.