Hoogste punt NyeMarkt gevierd

0
Artist-impression De NyeMarkt (L&O Architecten)

LOCHEM – De ingrijpende verbouwing van het voormalige Rabobank-pand aan de Markt tot appartementen- en winkel/kantorencomplex De NyeMarkt vordert gestaag. Omdat het hoogste punt is bereikt en het einde van het project in zicht komt, wordt aanstaande vrijdag (8/11) een feestje gevierd. Daarbij is iedereen welkom.

Het complex omvat 16 luxe appartementen en enkele commerciële ruimten. De oplevering vindt naar verwachting in december plaats. Er zijn nog slechts enkele appartementen te koop.

Feestelijke bijeenkomst

Vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur wordt een feestelijke bijeenkomst gehouden door ontwikkelaar NyStaete Group, om symbolisch het bereiken van het hoogste punt te vieren. Belangstellenden kunnen dan onder het genot van een hapje en een drankje de voortgang bekijken. Dit geldt voor de samenwerkende bedrijven en kopers maar ook voor inwoners van Lochem.

Potentiële kopers

Potentiële kopers kunnen de nog beschikbare appartementen bezichtigen. Aanmelding vooraf is raadzaam. Tijdens de bijeenkomst zijn de ontwikkelaar (NyStaete Group), aannemer (Friso Bouwgroep), architect (L&O architecten) en de makelaars (Thoma Post en Makkinga-de Haan-Schippers) aanwezig zijn.

Begane grond

Eerder werd al bekend dat de apotheek medio volgend jaar een deel van de begane grond betrekt. De Rabobank is al eerder teruggekeerd op de oude stek. Ook Van Boxtel Hoorwinkel gaat, na een tijdelijk verblijf aan de Nieuwstad, terug naar de Markt. Aan de zijde van de Walderstraat wordt een ruimte in gebruik genomen door Argo GGZ. Deze instelling is al gevestigd in een naastgelegen pand aan de Walderstraat en blijft deze ook gebruiken.

Meer op: www.nyemarkt.nl