Heel Nettelhorst bakt voor de Voorjaarsmarkt

0
Foto ter illustratie (bron: pixaby.com)

NETTELHORST/LOCHEM – ‘Als dit geen nieuws is’, schrijven de organisatoren van de Voorjaarmarkt bij de Dalton Basisschool Nettelhorst bij de aankondiging van ‘Heel Nettelhorst bakt’. De jury bestaat uit 2 bekende Lochemse bakkers dus dat wordt een echte uitdaging voor de deelnemers. Het gebeurt allemaal op 24 maart.

Natuurtuin
Er zijn aparte categorieën voor kinderen en volwassenen. Wie zich aanmeldt via de Facebookpagina (link hieronder) krijgt de opdracht om op 24 maart om 9.30 uur een baksel in te leveren bij de school. Na inspectie door de bakkers Ten Broeke en Klein Hesselink en de bekendmaking van de winnaars gaan alle baksels in de verkoop. De opbrengst gaat naar een zonneoverkapping voor de natuurtuin van de school.

Lenteproducten
Het hoofdbestanddeel van de Voorjaarsfair is natuurlijk de braderie. Die begint om 10.00 uur. Tot 15.00 uur staan er verschillende lenteproducten. Ook is er een mini-boekenmarkt. Kinderen kunnen zich voor een kleine vergoeding laten schminken en meedoen aan een workshop houtbewerking. Maar ook ponyrijder of meedoen aan het Rad van Fortuin is mogelijk. In de natuurtuin kan worden gespeeld. Kleindieren-vereniging Peklo is ook weer van de partij.

DBS Nettelhorst, Bolksbeek 4 in Lochem. Facebookpagina