Good-Clean on demand bespaart (vrije) tijd

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM/ACHTERHOEK – Stomerij & Wasserij Good-Clean in Lochem is de enige overgebleven stomerij in de Achterhoek. Voor iedereen goed bereikbaar met wel 80 haal- en brengpunten. Maar het kan nog gemakkelijker. Download de app ‘Good-Clean on demand’, meld je wasgoed aan en het wordt bij je thuis afgehaald. En schoon weer teruggebracht uiteraard. ,,Ik verkoop in feite vrije tijd”, zegt eigenaar Theo Jonkhout.

Door met zijn tijd mee te gaan houdt Good-Clean het langer vol dan de meeste concurrenten. Jonkhout is nu 68 jaar maar moet nog niet aan stoppen denken. ,,Ik ga minstens tot mijn 73e door”, zo zegt hij.

Vernieuwing

De vernieuwing betreft niet alleen de allermodernste machines en apparaten in de stomerij en wasserij aan de Lochemse Achterstraat, maar ook nieuwe vormen van dienstverlening, zoals nu dus Good-Clean on demand. Theo Jonkhout: ,,Tijden veranderen. De mensen hebben minder tijd en willen hun vrije tijd liever niet besteden aan taken van huishoudelijke aard. Dan is het goed te weten dat je je beddengoed, kleding en gordijnen kunt laten reinigen door een vertrouwd bedrijf. Good-Clean is al 43 jaar een bekende naam in de regio.”

Nog meer tijd is te winnen door bijvoorbeeld overhemden en beddengoed, te laten wassen én strijken. In het voorjaar je winterkleding fris in de kast kunnen hangen zonder er zelf veel tijd in te steken? De app Good-Clean on demand maakt het mogelijk.

Maar ook gewoon inleveren bij een van de vele depots in de Achterhoek blijft natuurlijk mogelijk. In Zutphen kunnen klanten terecht bij Luxor/Good-Clean aan de Laarstraat 40.

Download de app

De app ‘Good-lean on demand’ is te downloaden voor zowel Android- als Apple-apparaten. De QR-code hieronder leidt automatisch naar de juiste plek. Scan deze met telefoon of tablet.

Geen QR-scanner? Klik dan op een link onder de code.

Klik HIER voor Android (Google Playstore)
Klik HIER voor iOS (Apple AppStore)