ForFarmers viert groot (besloten) feest met boeren in Laren

0
(bron: forfarmers.nl)

LAREN/LOCHEM – Veevoedergigant ForFarmers geeft op 24 september een groot feest voor boeren die een relatie hebben met het bedrijf. Voor genodigden dus. Op het nog voorlopige programma van dit FarmersFest staan onder meer Rowwen Hèze, Bökkers en De Paloma’s. De beoogde locatie ligt letterlijk om de hoek van de Lochemse hoofdvestiging van het bedrijf, aan de Exelseweg in Laren (Exel).

Uit de deze week gepubliceerde vergunningaanvraag blijkt dat de organisatie van het feest is uitbesteed aan Alles Komt Goed BV (Feestfabriek), bekend van de Zwarte Cross en Mañana Mañana.

125 jaar

Op de website van ForFarmers is te lezen: ‘De zon schijnt weer vaker, we gaan er weer op uit en dus is het tijd om elkaar te ontmoeten! Bovendien bestonden wij vorig jaar 125 jaar. Nog meer reden voor een feestje dus. Daarom organiseren wij dit jaar het Farmers Fest!’ Naast optredens van artiesten wordt de bezoekers lekker eten, drinken en de gelegenheid om bij te praten en het delen van de trots op de sector in het vooruitzicht gesteld.