Driebanders Bousema thuis tegen A1 Biljarts

0
(foto: pixabay.com)

LOCHEM – In de tweede thuiswedstrijd van het nog prille biljartseizoen moet het driebandenteam van Bousema het zaterdag (17/9) opnemen tegen A1 Biljarts in Apeldoorn. De Lochemers komen in actie zonder de buitenlanders. Zij hebben elders verplichtingen.

Zuur
Kon captain Ronny Hazewinkel in eerste wedstrijd nog een beroep doen op Lars Dunch, dit keer heeft ook de Deen verplichtingen elders. ,,Dit is natuurlijk heel erg zuur voor ons vooral nu we tegen A1 Biljarts moeten spelen dat nog zonder punten is, maar ook in de eerste wedstrijd tegen Dallinga hebben we aangetoond over voldoende inhoud te beschikken om te knokken voor een goed resultaat”, aldus de captain die net als in de eerste wedstrijd ook nu weer op plek vier gaat spelen.

Klompenhouwer
Op plek drie treffen we dit keer Stefan Spilleman aan, terwijl de wereldkampioen bij de vrouwen, Therese Klompenhouwer, doorschuift naar plek twee. De kopman voor deze middag is de Belg Wesley de Jaeger.

Tegenpartij
Captain Addy Wienk van de tegenpartij heeft zijn team slechts op één plaats gewijzigd ten opzichte van de eerder twee verloren wedstrijden. Op plek vier speelt dit keer niet Henk Blauwblomme, maar de captain zelf. De kopman is Eddy Merckx, op plek twee speelt Gerwin Valentijn en Martien van der Spoel speelt op drie.

De eerste twee partijen in Zalencentrum Bousema beginnen zaterdagmiddag om 13:00 uur.