Driebanders Bousema spelen thuis tegen nummer twee

0

biljart-iconLOCHEM – Na de onverwachte, maar dik verdiende overwinning bij koploper Dallinga.com van vorige week staan de driebandenspelers van Bousema komende zondag opnieuw voor een krachtproef. Tegenstander is dan Medisch Centrum Breda uit Zundert, dat momenteel een gedeelde tweede plaats bezet.

Verlies
De eerste wedstrijd, toen nog tegen STZ/Zundert, werd door het team van Ronny Hazewinkel met 6-2 verloren. De enige winstpartij kwam toen op naam van Stefan Galla die profiteerde van een mindere dag van Roland Forthomme.

Puzzel
,,Het is voor mij een hele puzzel geweest om voor dit weekend een sterk team bij elkaar te krijgen. Eddy Leppens maakt zondag zijn debuut voor ons en op plek twee speelt nu Stefan Galla, Markus Galla speelt op drie en John Schollink uit Almelo gaat op vier spelen. We willen natuurlijk graag de opgaande lijn van afgelopen weekend doortrekken en met een goed in vorm zijnde Leppens moeten we toch met dit team in staat worden geacht onze huid zo duur mogelijk te verkopen.”, aldus Ronny Hazewinkel.

Captain Jan van Kerkoerle van de gasten komt met zijn vertrouwde kwartet naar Lochem, namelijk Roland Forthomme, Peter Ceulemans, Barry van Beers en Raymon Groot.

De eerste twee partijen in Lochem beginnen zondagmiddag om 13:00 uur.