DMDD Live omarmt DAP2018 en ontvangt ’69 Comeback

0

EXEL – DMDD Live doet dit jaar mee met de Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP), die wordt gehouden op zaterdag 17 november. Uit het aanbod van artiesten heeft DMDD Live de band ’69 Comeback gekozen. 

De organisatoren van DMDD hebben zich samen met thuishonk Brasserie De Möile aangemeld als locatie voor de Dag van de Achterhoekse Popmuziek. Bij de centrale organisatie van die dag komen aanmeldingen van artiesten en speellocatie bij elkaar voor een match.

Rockabilly
’69 Comeback is een trio dat volvette Rockabilly en stampende Rock & Roll brengt. De muziek bevat invloeden uit Jump Jive en Blues. Qua repertoire houdt ’69 Comeback zich niet strikt aan de jaren ’60, zoals de naam wellicht doet vermoeden. Ook menig moderne rocksong moet er aan geloven en krijgt een fiks rockabillyshot.

De Band bestaat uit Erik-Jan van de Worp (gitaar & zang), Erwin de Vries (contrabas &
zang), Taco van Dijk (drums & zang ).

Nieuwe Brasserie
Het optreden vindt uiteraard plaats in Brasserie De Mölle in Exel en begint om 21.30 uur. De entree bedraagt € 7,00. De avond biedt ook een uitgelezen kans om de geheel vernieuwde Brasserie De Mölle te komen bekijken. De officiële opening was op zaterdag 3 november.