DMDD Live met Led Zeppelin-tribute Kashmir [video]

0

EXEL – Vrijdag (21/6) speelt de band Kashmir bij Brasserie De Mölle in Exel. Dan is het weer tijd voor DMDD Live. Centraal staat het repertoire van de legendarische rockband Led Zeppelin. Tijd dus voor klassiekers als ‘Whole Lotta Love’ en ‘Stairway to Heaven’.

 ‘Vroeger was het zo slecht nog niet’. Deze gevleugelde uitspraak hoor je vaak. Meestal uitgesproken door mensen die al een heleboel ‘vroeger’ hebben opgebouwd. Maar soms komt deze gedachte ook op bij mensen die nog jong zijn en nog een heleboel toekomst voor zich hebben liggen.

‘Jongs uut Aalten’

Dat laatste was het geval bij een groep ‘jonge jongs uut Aalten’ die een aantal jaren geleden gepakt werden door de muziek van Led Zeppelin. Ze besloten deze muziek te spelen en doen dat inmiddels met grote passie. De band die ze daar voor hebben opgericht moest een naam hebben en ze kozen voor een van de vele hits van Led Zeppelin: ‘Kashmir’

Alle hits en meer

De band speelt tijdens DMDD Live twee volledige sets, dus het publiek krijgt ‘de volle lading’ aan hits plus een aantal minder bekende songs van Led Zep, zoals vrienden het graag liefkozend noemen.

Boven dit bericht staat een video van het origineel. Een video met de verrichtingen van Kashmir is HIER te zien.

Info:

Locatie: Brasserie De Mölle, Oude Lochemseweg 4, Exel
Datum: Vrijdag 21 juni

Aanvang 21:30 uur
Entree: 7 euro

Reservering: Bij De Mölle aan de bar of telefonisch 0573-251026 of op dmdd@hotmail.nl