11 november: Schouwburg wordt Theater van de Wijn

0
Deel van de poster van het evenement (de volledige versie staat onder dit bericht)

LOCHEM – De Schouwburg Lochem verandert aanstaande zondag (11/11) in het Theater van de Wijn. Dan staan er ruim 50 wijnen klaar om geproefd te worden. Wijnkenner en eigenaar van het Wijnhuis Lochem, Rob Broekman, neemt de bezoekers op een avontuurlijke reis langs de mooiste wijngebieden van Europa.

Broekman werkt samen met de De Bruijn Wijnkopers, Slow-Wine Vini Naturali en Wijngoed Gelders Laren. In de schouwburg staan zondagmiddag 4 proefeilanden met elk hun eigen thema. De reis voert door Italië, Frankrijk en Spanje maar ook door de Achterhoek met een wijn die is gelieerd aan de Kus van Thérèse (Boer). Een wijn die bekend is van de wijnkaart van de vermaarde De Librije in Zwolle.

‘Verwonder je over gastronomische wijnen en wijnen die zo puur zijn, gemaakt zonder additieven en zonder sulfiet en soms zelfs gerijpt in amforen. Vin naturel verovert Lochem in een hoog tempo’, zo is te lezen in een persbericht over Theater van de Wijn.

Informatie

De schouwburg aan de Oosterwal is open vanaf 13.00 uur en proeven is mogelijk tot 17.00 uur.

Voorinschrijving tot 7 november:
Schrijf je vooraf in dan is de entree € 7,50 p.p. Geef hiervoor per mail aan met hoeveel mensen je komt. Je ontvangt dan per retour-mail de betaalgegevens. Na betaling ontvang je de entreebewijzen. Je kunt tot 8 november  gebruik maken van deze voorinschrijving.

Op de dag zelf is de entree € 10,– p.p.  

(Alleen contant te betalen – pinnen is niet mogelijk)