6 april: The PittCrew bij DMDD Live in Exel

0
The PittCrew in De Mölle in Exel (foto: Niek Hidding)

EXEL – Sommige bezoekers van de vorige DMDD Live in Exel genieten nog na van het optreden van Raw Medicine van 1 maart. Dat neemt niet weg dat de volgende editie alweer op stapel staat. Op zaterdag 6 april komt The PittCrew buurten in Brasserie De Mölle.

Vorig jaar maakte de band z’n debuut op hetzelfde podium. Nog voordat ze Mañana Mañana aandeden. De muzikanten kenden elkaar ook toen al van haver tot gort van de Ides of May, maar voor zanger Herman Priester was het een ware vuurdoop daar in Exel. De klik met de rest van de band was er meteen.

Oud en nieuw

De oude nummers van Ides of May werden met verve gebracht, maar daar bleef het niet bij. Er waren ook de nodige nieuwe nummers te horen, waarin de hand van Herman Priester direct hoorbaar was.

Drummer Jeroen Mense gaf na de zomer van 2018 aan zeer in zijn nopjes te zijn met de eerste optredens van The PittCrew: ,,Na drie prachtige optredens bij DMDD Live, Mañana Mañana en Popmeeting 2.0, plus studio-opnames in de White Noise Studio is het voor ons wel duidelijk dat we met Herman Priester de juiste man aan boord hebben gehaald. Hierbij willen we dan ook iedereen bedanken voor de positieve reacties.”.

American Roots

De band kondigde toen aan de winter te besteden aan de ontwikkeling van nog meer nieuwe nummers. Het resultaat is op 6 april te horen, zo is de verwachting. Voor wie ze nog niet kent: The PittCrew maakt stevige American Roots Music en bestaat naast de al genoemde zanger Herman Priester uit: Maarten Emmen (gitaar), Robert Beukers (gitaar), Peter Kosstede (bas) en Jeroen Mense (drums).

Het optreden in Brasserie De Mölle in Exel begint om 21.30 uur en de entreeprijs bedraagt € 7,00.