Die Computer Laren gaat groots verbouwen

0
De medewerkers van Die Computer bij het 10-jarig b estaan, met eigenaar Gert-Jan Aaltink als 2e van links (foto PR)

LAREN – Die Computer, het Larense ICT-bedrijf dat is gehuisvest in het voormalige Rabopand aan de Huenderstraat 3, gaat grondig verbouwen. Er komen meer werkplekken en de entree wordt warmer en gastvrijer ingericht. Tijdens de ingreep wordt ook aandacht besteed aan duurzaamheid.

Die Computer is vanaf 5 augustus tijdelijk gehuisvest in het Holtens Ondernemershus.

Die Computer bestaat ruim 10 jaar en heeft 8 medewerkers. Het bedrijf biedt een totaalpakket voor de koop, installatie, reparatie en aanleg van diverse automatiserings- en computersystemen bij zowel particulier als bedrijven en overheidsinstanties.

Nieuw jasje

Eigenaar Gert-Jan Aaltink vertelt: ,,Vanaf 5 augustus aanstaande gaan wij intern flink verbouwen. Die Computer wordt eigenlijk in een compleet nieuwe jasje gestoken, alleen kan ik daar nog niet alles over vertellen. Dat is nog gedeeltelijk een verrassing.”

Momenteel zijn naast Die Computer ook nog OVII en Libra Leisure Concepts gehuisvest in hetzelfde pand. ,,Na de verbouwing zal Henk Pasman van Libra Leisure Concepts nog wel in ons vernieuwde kantoorpand een eigen kantoor en werkplek hebben en heeft Ingri Imenkamp van OVII inmiddels al een andere locatie gevonden”, zo laat Aaltink weten.

Tijdelijke naar Holten

Van 5 augustus t/m 31 oktober werkt Die Computer tijdelijk vanuit het Holtens Ondernemershus, aan de Oranjestraat 10 in het centrum van Holten. Na een oproep op sociale media voor een goede locatie kwam deze locatie naar voren. ,,We zijn ontzettend blij met deze tijdelijke accommodatie. Het is toevallig ook weer een oud Rabobankpand. Daarnaast zijn wij ook steeds meer in Holten te vinden bij nieuwe klanten. Dit is voor ons een extra goede en leuke kennismaking met het dorp”, aldus Gert-Jan Aaltink.

Vanaf 1 november is Die Computer weer actief op de vertrouwde, maar dan dus geheel vernieuwde locatie in Laren.