Chantal Janzen krijgt de drieteri-je blues in ‘t Joppe

0
Chantal 34 (bron: pixabay.com)

JOPPE – Chantal Janzen ging voor het programma ‘Chantal Komt Werken’ op bezoek bij boer Joris Slagman in ‘t Joppe. Dat betekent handen uit de mouwen en helpen bij het melken. Maar uit koeien komt ook wel eens wat anders dan melk. Kortom: Chantal krijgt de drieteri-je blues.

Spetters koeienstront in het gezicht… daar weten de marketeers van RTL wel raad mee. ‘Chantal ondergepoept in Losser’ zo koppen ze op de website van de omroep. Letterlijke tekst:

Chantal gaat werken op een melkveehouderij in Losser. De dag begint al vroeg, want de koeien kennen geen wekkergenade. Terwijl de melk via de uiers te melktank in drupt, is Chantal al ondergepoept door een koe. Het is een echt familiebedrijf en de liefde voor de koeien is groot. Nu die van Chantal nog…

Maar Losser? Bullshit! Het is niet de eerste keer dat randstedelijke oren Losser verstaan waar Lochem wordt bedoeld. Op Twitter wordt de uitglijder al snel wereldkundig gemaakt waarna ook de regionale media erop duiken.

En…, als Chantal Janzen binnenkort een nieuwe lijn gezichtscremes op de markt brengt… Je bent gewaarschuwd!

Komt dat zien. Donderdagavond om 21.00 uur op RTL4. 

Wie niet meer weet waar ‘Drieteri-je Blues’ vandaan komt voegen we hieronder een video toe van een optreden van Normaal in het Openluchttheater. De opname stamt uit 2014.