Grote jeugddag Hengelsport Federatie op 15 juni in Lochem

0
(bron: www.hfmiddennederland.nl)

LOCHEM – De Hengelsport Federatie Midden Nederland houdt samen met Sportvisserij Oost-Nederland en lokale hengelsportverenigingen deze zomer een grote jeugddag. Deze wordt op 15 juni gehouden aan de Berkel in Lochem. Inschrijven is vanaf nu mogelijk (zie link onderaan dit bericht).

Het evenement is gericht op de jeugd van 8 tot 16 jaar. De deelnemers worden ingedeeld in groepjes en rouleren gedurende de dag over verschillende aan de sportvisserij en vis gerelateerde workshops.

Activiteiten

Tijdens de komende editie van de jeugddag is er extra aandacht voor karpervissen, vissen met een feederhengel, vissen met de vaste hengel en vliegvissen. Verder staat vissen vanuit de kano met visgids Frans op het programma, net als waterdiertjes vangen en determineren met Waterschap Rijn en IJssel en varen met de Berkelzomp.

Deelname is gratis en inclusief lunch. Deelnemers hoeven niet in het bezit te zijn van een VISpas. De organisatie zorgt voor alle hengelmateriaal. Wie een allergie heeft voor bepaalde voedingsmiddelen kan dit bij inschrijven vermelden.

Informatie

Aanvangslocatie is het terrein bij de zompenloods aan de Goorseweg 2 in Lochem. De dag begint om 9.00 uur en eindigt uiterlijk 16.00 uur.

Inschrijven kan via het formulier op deze pagina.