Barchems Feest 2021 in aangepaste vorm

0
(bron: contact-barchem.nl)

BARCHEM – Het Barchems Feest 2021 gaat in aangepaste vorm door. Dat heeft de organisatie via Facebook laten weten. ‘Helaas is een vrij toegankelijk, ouderwets gezellig evenement op het Dorpsplein ook dit jaar niet mogelijk’, zo luidt de conclusie. Maar er komt dus een alternatief programma.

De aanhoudende coronamaatregelen en de telkens veranderende regelgeving voor evenementen maken de aanpassingen noodzakelijk. En ook daarbij moet een slag om de arm worden gehouden vanwege mogelijk veranderende maatregelen.

Op dit moment ziet het lijstje met activiteiten er zo uit:

● Op zondag 22 augustus wordt een openlucht-kerkdienst gehouden op het dorpsplein. Aanvang10.00 uur.

● Op woensdag 25 en donderdag 26 augustus worden er twee seniorenmiddagen gehouden. Deze vinden plaats in ’t Onderschoer. Aanvang 14.30 uur. Door de groep op te splitsen kan voldoende onderlinge afstand worden gehouden.

● Vrijdagavond 27 augustus wordt de Barchemse Muziekbingo worden gehouden. Omdat het een online evenement is kunnen teams uit Barchem, Zwiep en Nettelhorst hier thuis aan meedoen.

● Op zaterdag 28 augustus wordt er een jeugd-zeskamp gehouden bij de Heksenlaak. Tussen 13.00 en 14.00 uur kan worden begonnen met een fietstocht vanaf ‘t Onderschoer. De tocht eindigt bij de Heksenlaak waar de deelnemers een muzikaal programma wacht. Dit vindt plaats volgens de geldende coronaregels, dus met bezoekersregistratie, vaste zitplaatsen en anderhalve meter onderlinge afstand.

Actuele informatie wordt gedeeld via de website van Vereniging Contact Barchem, diverse sociale media en een flyer die wordt verspreid.