Alternatief voor afgelaste Fietsvierdaagde De Achterhoek Laren

0
(bron: Stichting Fietsvierdaagse De Achterhoek)

LAREN – De Fietsvierdaagse De Achterhoek die altijd in de eerste week van augustus wordt gehouden, met Laren als stralend middelpunt, gaat dit jaar niet door. Maar de organisatie heeft er samen met plaatselijke partners voor gezorgd dat fietsliefhebbers er toch op uit kunnen gaan. Er zijn vier routes uitgezet.

De Stichting Fietsvierdaagse De Achterhoek vormde een werkgroep samen met leden van de werkgroep Recreatie en Toerisme van Wakker Laorne en Ondernemers Laren. In korte tijd zijn routes samengesteld op basis van de bekende fietsknooppunten in de regio. Iedere route begint en eindigt in principe in Laren, maar het is ook mogelijk om vanaf een ander knooppunt de route te starten.

De routes

Route 1: Laren – Harfsen – Almen – Lochem – Laren (47 km)
Route 2: Laren – Gelselaar – Borculo – Lochem – Laren (56 km)
Route 3: Laren – Holten – Markelo – Laren (60 km)
Route 4: Laren – Eefde – Zutphen – Vorden – Laren (47 km)

Kortingsbonnen

Op de achterzijde van iedere gedrukte routebeschrijving staan kortingsbonnen die beschikbaar zijn gesteld door diverse Larense ondernemers. De bonnen zijn geldig in de maand augustus.

De routes zijn kosteloos o.a. verkrijgbaar bij ’t Langenbaergh (Laren) en VVV Lochem. Verder zijn de routes verspreid bij de VVV kantoren in de regio en diverse campings, hotels en bed & breakfasts.

Routes downloaden

De routes zijn ook online te vinden via de websites van:
– Wakker Laorne – Werkgroep Recreatie en Toerisme (KLIK HIER)
– Larengelderland.nl (KLIK HIER)