Fietsvierdaagse De Achterhoek Laren in nieuw jasje

0
Fietsvierdaagse De Achterhoek wordt dit jaar gehouden van 2 t/m 5 augustus (foto: PR)

LAREN – Op dinsdag 2 augustus gaat in Laren weer de jaarlijkse Fietsvierdaagse De Achterhoek van start. “Onze vierdaagse heeft een nieuwe stijl gekregen. Maar wees gerust, het goede hebben we behouden”, aldus voorzitter Jaap de Boer namens de organisatie.

Net als voor corona kunnen de deelnemers na elke volbrachte tocht weer gezellig bijpraten op het start- en finishterrein aan de Verwoldseweg. Onder het genot van een drankje en met muzikale ondersteuning. Het terrein wordt feestelijk ingericht worden met onder meer pagodetenten, vlaggen en diverse zitjes.

Doorstroming

Net als vorig jaar is er voor iedere afstand een pagodetent beschikbaar waar je, op vertoon van de stempelkaart, de dagelijkse versnapering en de route kunt ophalen. Het doorstroomprincipe is zowel de deelnemers als de organisatie goed bevallen. Hiermee worden lange wachtrijen voorkomen. Zoals altijd kan de organisatie rekenen op de hulp van veel vrijwilligers.

Op woensdag 3 augustus is er een speciale kinderroute van 15 kilometer. Inschrijven hiervoor kan op die woensdag vanaf 9.00 uur. De kosten bedragen 5 euro per persoon. De kinderen mogen, voordat ze van start gaan, eerst hun fiets versieren. Natuurlijk mogen papa’s, mama’s of opa’s en oma’s ook mee.

Inschrijven

Wie zich nog niet heeft ingeschreven voor de vierdaagse kan dit gemakkelijk alsnog online regelen via www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl. Dit kan nog tot zondag 31 juli 18.00 uur. Op 31 juli en 1 augustus staat er een speciale inschrijftent bij Grand-café ‘t Langenbargh. Deze is beide dagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Tijdens de vierdaagse zelf is het dagelijks tussen 8.00 en 12.00 uur nog mogelijk om zich als deelnemer te laten inschrijven op het start- en finishterrein aan de Verwoldseweg.

Kijk voor alle informatie op:
www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl.