Zes restaurants in gemeente doen mee aan AH-restaurantactie

0
(foto: LochemsNieuws)

LOCHEM/LAREN – Wie meedoet aan de spaaractie van Albert Heijn voor een gratis 2e driegangenmenu en die graag dichtbij huis eet, kan terecht bij 5 restaurants in Lochem en 1 in Laren.

In Lochem kan met een volle spaarkaart worden gereserveerd bij de Eetgalerie, Kawop, de Babbelaer, ‘t Runderke en Woodstock. In Laren doet restaurant Stegeman mee aan de actie. Wie wil sparen voor een gratis tweede lunch kan terecht bij ‘t Runderke aan de Noorderwal en bij Kawop aan de Grote Markt.

Reserveren
Welke menu’s de deelnemende restaurants aanbieden is te vinden op de website ahrestaurantactie.nl. Hier kan ook de (verplichte) reservering worden geregeld. Deze site is gekoppeld aan de database van restaurant- en reserveringssite Iens. Op de eerstgenoemde site kunnen deelnemende restaurants worden gezocht op naam of plaatsnaam. Daar zijn ook de gemiddelde beoordeling en commentaren van eerdere bezoekers van de restaurants te vinden.

Verzilveren
De spaaractie van AH is 4 juli gestart. Sparen kan tot en met 21 augustus en verzilveren van volle spaarkaarten is mogelijk tot 29 januari 2017. Voor een volle spaarkaart zijn 10 zegels nodig. Die krijgt de klant van Albert Heijn voor elke 10 euro aan boodschappen.