Lochemse Croissanterie en EetGalerie open voor afhalen en bezorgen

0

LOCHEM – De Lochemse Croissanterie en restaurant de EetGalerie zijn momenteel geopend voor afhalen en bezorgen. De afhaalkaarten zijn onder dit bericht te bekijken.

De croissanterie biedt onder meer de lunchtopper. Dit is een baquette met carpaccio van ossenhaas mét een verse jus d’orange voor 9 euro. Geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur. Bestellingen en informatie via www.lochemse-croissanterie.nl of telefonische via: 0573 25 65 96.

EetGalerie

Bij de EetGalerie kan van woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur worden besteld. Geboden wordt onder meer een superleuke Tapas Tas voor twee personen. De prijs bedraagt 29,50 euro. Er is ook een XL-variant voor 35 euro.

En op donderdag is ‘Burgerdag’. De burgers van Rop kosten die dag 11,50 euro, inclusief Vlaamse Friet en rauskostsalade. Bestellingen en informatie: www.eetgalerielochem.nl of telefonisch via:0573 25 51 45

LochemsNieuws biedt horecaondernemers uit de gemeente Lochem in deze coronatijd de mogelijkheid om gratis een nieuwsbericht over een afhaal- of bezorgservice te delen. Mail info (liefst met foto) naar: info@lochemsnieuws.nl

Bekijk hieronder de afhaalkaarten van de Lochemse Croissanterie en de EetGalerie: