Witkampers verliest; Sportclub Lochem pakt punt

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM/LAREN – Sportclub Lochem heeft zondag opnieuw een punt gepakt via een gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Pax uit Hengelo (G). Witkampers beleefde een hele aparte middag tegen koploper Doetinchem. De Larenaren leken te worden weggespeeld maar via een wonderbaarlijke inhaalrace werd het nog 5-3.

De treffers van Sportclub Lochem kwamen van Thomas van der Worp en Nick Brigg. Na twee nederlagen zet Lochem nu dus twee remises neer. Er is nog een andere smaak en het zou prettig zijn als die nu uit de hoge hoed komt. Met twee punten uit vier wedstrijden staan blauw-gelen op een onwaardige 12e plaats in de 3e klasse C.

Witkampers

Witkampers en het thuisspelende en nog ongeslagen Doetinchem zorgden voor een doelpuntenfestijn. De inhaalrace van de Larenaren werd te laat ingezet. Bij 5-3 was de koek op. De eerste nederlaag van dit seizoen is een feit. Witkampers staat nu vijfde op de ranglijst en heeft nog een inhaalwedstrijd tegoed. Vorige week werd de wedstrijd afgelast vanwege een positieve coronatest in de selectie. Zondag werd opnieuw een wedstrijd afgelast. VVO (Velp) en Ruurlo kwamen om nog onbekende reden niet in actie.

Volgende week treft Sportclub Lochem uit op SC Rheden. Witkampers speelt thuis tegen FC Trias uit Winterswijk.