Witkampers en Sportclub Lochem pakken beide (slechts) een punt

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM/LAREN – VV Witkampers en Sportclub Lochem speelden zondagmiddag allebei een thuiswedstrijd. En beiden speelden met 1-1 gelijk, dus pakten beide een punt. De opponenten heetten respectievelijk FC Trias en SC Rheden.

Witkampers keek langere tijd tegen een 0-1 achterstand aan door een doelpunt van Menno Stemerdink van de bezoekers uit Winterswijk. De Larenaren worden zelden teleurgesteld door hun topscorer Daan Hento. Ook dit keer was hij het die zijn team op gelijke hoogte bracht. Meer zat er deze zondag niet in.Wel pakte Timo Haverkamp van Witkampers een rode kaart. Trias wist de man-meer-situatie echter niet uit te buiten.

Sportclub Lochem

In Lochem stond na 90 minuten dezelfde eindstand op het scorebord. De Lochemers pakten de leiding na een snelle goal van Thijs van Oostrum. Pas diep in de tweede helft kwam SC Rheden op gelijke hoogte door een doelpunt van Patrick d’Hulst. In de slotminuten werd Bas Menop vervangen door Lars Boonk, die vrijwel meteen een gele kaart in zijn zak kon steken. Eerder in de tweede helft werd aan Lochemse kant Etienne de Jager vervangen door Thijmen Doeve.

Ranglijst

Op de ranglijst in de 3e klasse C blijft Lochem op de vijfde plaats staan. Witkampers zakte een plek en achtste. Het puntenverschil tussen beide clubs blijft 3 punten, terwijl Laren een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Week rust

Volgende week ligt de competitie stil. Op 24 november rolt de bal weer. Lochem moet dan uit tegen VV Ruurlo dat momenteel stijf onderaan staat op de ranglijst. Witkampers moet eveneens uit en speelt in Duiven tegen DVV, dat een plaatsje lager staat dan de Larenaren. Maar voor Witkampers wacht op 17 november nog wel de bekerwedstrijd tegen Concordia Wehl.