Voorverkoop 37e Tractorpulling Lochem gestart

0
Foto van een eerdere editie van Tractorpulling Lochem (foto: PR)

LOCHEM/BARCHEM – De 37e editie van Tractorpulling Lochem komt er dit jaar eindelijk. Op zaterdag 6 augustus verschijnen de krachtigste tractoren en trucs aan de start op het bekende terrein aan de Brinkerinkweg, tussen Lochem en Barchem. De voorverkoop is vandaag (1 juni) gestart.

Ook na een gedwongen pauze van 3 jaar is dit grootste evenement in z’n soort ‘the place to be’ voor liefhebbers van tractoren, turbinemotoren en andere machines met een vermogen tot wel 12.000 PK. De officiële Grand National Truck- en Tractorpulling wedstrijd staat garant voor spektakel. Aan de voet van de Lochemse berg worden de krachten gemeten in de pullingarena met twee wedstrijdbanen.

Vermaak

Rond die arena is van alles te beleven, zoals een winkelstraat met allerlei shops, foodtrucks, een exclusief VIP-deck en een kinderdorp waar de kleinsten zich onder begeleiding kunnen vermaken. Nieuw dit jaar is een gratis toegankelijk rennerskwartier. Hier staan de trucks en tractoren opgesteld en maken de monteurs en rijders zich klaar voor de wedstrijd. Na de wedstrijd hoeft niemand meteen naar huis. Een DJ zorgt dan voor feest.

Het startschot voor de wedstrijd klinkt om 16.00 uur. Vanaf 12.00 uur is het rennerskwartier toegankelijk en om 14.00 uur gaat de pullingarena open voor publiek.

Tickets

Tickets zijn vanaf nu te koop. In de voorverkoop zijn ze goedkoper dan aan de kassa en bovendien zijn vroege kopers zeker van een plek. Dit jaar zijn er voor het eerst, naast toegangstickets, een gelimiteerd aantal VIP-tickets verkrijgbaar in de voorverkoop. Vanaf het VIP-deck hebben toeschouwers een fenomenaal uitzicht en de gelegenheid om onbeperkt gebruik te maken van hapjes en drankjes.

Voor meer informatie en tickets: tractorpullinglochem.nl.

 

Flyer van het evenement