Home Sport 37e editie Tractorpulling Lochem gaat door

37e editie Tractorpulling Lochem gaat door

0
(foto: Stichting Tratctorpulling Lochem)

LOCHEM/BARCHEM – ‘t Geet deur! Met die woorden kondigt de organisatie van Tractorpulling Lochem aan dat de 37e editie van het evenement door kan gaan. Op zaterdag 7 augustus vlammen de machines weer op het bekende terrein aan de Brinkerinkweg tussen Lochem en Barchem. De kaartverkoop is gestart. Bezoekers moeten via de QR-code van de CoronaCheck-app aantonen dat ze zijn gevaccineerd dan wel negatief getest of genezen van Covid-19.

Tractorpulling Lochem is the place to be voor liefhebbers van tractoren, turbinemotoren en andere grootse machines met een vermogen tot wel 12.000 PK. De officiële Grand National Truck- en  Tractorpullingwedstrijd staat garant voor spektakel. Aan de voet van de Lochemse berg worden de krachten gemeten op twee wedstrijdbanen. Alle krachtpatsers uit de Nederlandse competitie verschijnen aan de start.

Kaartverkoop gestart

Om 12.00 uur gaan de poorten open en om 16:00 wordt het startschot voor de wedstrijd gegeven. De voorverkoop is gestart via de website: www.tractorpullinglochem.nl. Ook de munten die nodig zijn voor consumpties zijn alvast online te bestellen. Deze moeten bij aankomst alleen nog even worden afgehaald bij de muntenkassa’s.

Sfeer als vanouds

Eenmaal binnen hoeft er geen 1,5 meter afstand te worden gehouden en is de sfeer als vanouds, zo belooft de organisatie. De activiteiten op het terrein maken het evenement geschikt voor het hele gezin.

Kijk op www.tractorpullinglochem.nl voor meer informatie en het programma. Hou ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Op de website wordt ook het coronabeleid nader toegelicht.

(foto: Stichting Tratctorpulling Lochem)