Vermiste Adrian is terecht

0
Adrian Trzcinski (36) wordt vermist.

LOCHEM – De vermiste Adrian Trzcinski is terecht. De zus van de Pool, die sinds een week geen levensteken meer richting thuisfront had gegeven, schreef maandagmiddag: ‘Bedankt voor je hulp!! Mijn broer heeft zichzelf gevonden!!’ Vermoedelijk gaat het om een automatische vertaling via Google en wordt bedoeld dat hij zichzelf heeft gemeld.

Ondanks het forse taalprobleem heeft LochemsNieuws geprobeerd meer informatie te krijgen via de familie, in het Duits en Engels. Als dit tot een reactie leidt melden we het hier. Uiteraard zijn we ook dankbaar voor tips over waar Adrian werkt en/of woont, zodat we het hem zelf kunnen vragen.

Familie
De familie sloeg alarm omdat Adrian (36) zich bijna een week niet meldde. Hij gaf normaal gesproken bijna elke dag wel een teken van leven, dus de angst zat er goed in bij zijn moeder en zus.

Veel gedeeld
Het gisteren via LochemsNieuws verspreide bericht over de vermissing werd op Facebook bijna 300 keer gedeeld. Via Facebook bereikte het bericht op die manier dik 10.000 mensen, waarvan er 4250 het bericht op deze website lazen.

Adrian was nog maar kort in Lochem waar hij een baan had gevonden en woonruimte zocht. Of hij zich vanuit Lochem heeft gemeld is niet duidelijk.

Lees ons eerdere artikel over de vermissing HIER.