Adrian Trzcinski vermist en laatst gezien in Lochem

1
Adrian Trzcinski (36) wordt vermist.

LOCHEM – De uit Polen afkomstige Adrian Trzcinki (36) wordt vermist. Zijn laatste levensteken richting zijn verontruste familie kwam een week geleden uit Lochem. Hij had hier werk gevonden en was op zoek naar woonruimte. 

[update] Adrian heeft zichzelf gemeld bij zijn familie. Lees HIER meer.

Hij is al ruim een jaar in Nederland en verbleef in eerste instantie in Rotterdam. Op 30 november kreeg hij een contract voor onbepaalde tijd bij een Lochems bedrijf. Welk bedrijf dit is, is niet duidelijk. Een week geleden – op zondag 9 december – had hij voor de laatste keer contact met zijn familie. Dat hij zich sindsdien niet meer meldde is erg ongebruikelijk. Er ging geen dag voorbij of hij gaf wel een teken van leven.

De radeloze zuster van Adrian heeft zich nu tot Poolse mensen in Nederland gewend om oproepen te doen via social media en andere kanalen.

Adrian Trzcinski heeft een slank postuur en is 1,82 meter lang. Bijzondere kenmerken zijn zijn vele sproeten, een litteken van een hernia-operatie en tatoeages op zijn onderarmen die namen Julia, Suasan, Adrian en Alan bevatten.

Wie weet waar Adrian is of anderszins informatie kan vertrekken aan de familie wordt verzocht te bellen met:

+48535533874
+48536537608
+48508246454

Het gaat om Poolse telefoonnummers.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here