Verkoop jubileumhanddoek door Plus levert Sportclub Lochem geld op

0
vlnr: Gerrit Aanstoot, Jan Brunshorst, Ger ten Asbroek, Anja en Joop Cornelis, Norbert van Mourik (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Plus Cornelis heeft de afgelopen tijd jubileumhanddoeken verkocht met het logo van de 100-jarige Sportclub Lochem. Woensdagavond ontving de club een bedrag van 523 euro. Van elke verkochte handdoek ging een euro naar Sportclub Lochem.

De eigenaren van de Lochemse Plus, Joop en Anja Cornelis, en bedrijfsleider Norbert van Mourik overhandigden de cheque woensdag aan voorzitter Jan Brunshorst van de jubileumcommissie. Ook bestuursvoorzitter Ger ten Asbroek en penningmeester Gerrit Aanstoot waren erbij.

Acties
Joop Cornelis vertelde dat hij geen vaste sponsor van de club is door bijvoorbeeld een reclamebord langs het veld te hebben. Hij zoekt liever andere en steeds wisselende mogelijkheden om de club te ondersteunen. Dat levert volgens hem zowel Plus als de vereniging veel publiciteit op. Dat was eerder bijvoorbeeld het geval bij de succesvolle voetbalplaatjesactie van de supermarkt.

Jan Brunshorst reageerde door te zeggen dat club blij is met meer incidentele acties van ondernemers zoals Cornelis en beaamde dat dit altijd veel positieve aandacht oplevert.

Aan de handdoekenactie was een spaaractie gekoppeld. Van de voorraad van 600 stuks werden er uiteindelijk 523 verkocht. Volgens Joop Cornelis hebben de echte liefhebbers hun handdoek wel gescoord. ,,De rest verkopen we niet. Daardoor wordt de exclusiviteit nog vergroot.” De overgebleven handdoeken schonk hij aan Sportclub Lochem zodat ze kunnen worden gebruikt als bijzonder relatiegeschenk.