Vanaf vrijdag afhaalmaaltijden bij Woodstock

0
Eetcafé Woodstock (bron: woodstockeetcafé.nl)

LOCHEM – Eetcafé Woodstock start vrijdag (16/10) met afhaalmaaltijden. Het gaat om dagelijks wisselende maaltijden van donderdag tot en met maandag. Er is elke dag een vlees-, vis- en vegetarische maaltijd.

Ook kan men elke dag kiezen uit vier soepen, waaronder een goulash-maaltijdsoep. De gerechten zijn te vinden op de website www.woodstockeetcafe.nl.

Bestellen is overdag mogelijk via telefoonnummer 0573 78 50 78. Tussen 17 en 19 uur kunnen de maaltijden worden afgehaald aan de Bierstraat 14 in Lochem.

Ook restauranthouder?

Net als bij de vorige lockdown is de horeca een van de grote verliezers. Daarom bieden we restauranthouders die beginnen met afhaal- of bezorgactiviteiten de mogelijkheid voor een gratis berichtje op LochemsNieuws. Dit geldt voor ondernemers uit de gemeente Lochem.

Stuur een e-mail met de details naar info@lochemsnieuws.nl.transurl.nl. Zorg ervoor dat we over alle info beschikken. Dus naast naam, adres en telefoonnummer/mailadres graag een korte beschrijving van de mogelijkheden, tijden, prijzen, betaalmogelijkheden en andere details die je graag wil delen.

Een link naar de website of naar een menu mag ook.

Wij zorgen wel voor een goedlopend verhaal. Als je een leuke foto hebt van de zaak, en graag met medewerkers erop, dan plaatsen we die er graag bij.