Tractor Pulling Lochem op 4 en 5 augustus

0
Beeld van Tractor Pulling Lochem (foto: PR/Matthijs Weenk)

LOCHEM/BARCHEM – ‘Twee dagen knapp’n bij Tractorpulling Lochem’, staat er boven een persbericht van de Stichting Tractor Pulling Lochem (STPL). Op vrijdagavond 4 augustus en op zaterdag 5 augustus ronken de motoren en brullen de uitlaten op het bekende terrein aan de Brinkerinkweg tussen Barchem en Lochem.

Het grote evenement is the place to be voor liefhebbers van tractoren, turbinemotoren, powertrucks en andere krachtige machines. De officiële Grand National Truck- en Tractorpulling wedstrijd is altijd goed voor spektakel. Deelnemers uit het hele land gaan de strijd met elkaar aan.

Winkelstraat

Rondom de pulling-arena bevindt zich een ‘winkelstraat’ met allerlei shops en foodtrucks. Het rennerskwartier is beide dagen gratis toegankelijk. Dit is de plek waar de trucks en tractoren opgesteld staan en de monteurs en rijders zich klaar maken voor de wedstrijd.

Op vrijdag 4 augustus wordt om 18.00 uur het startschot gegeven en staan er Farmstock- en Truck-klassen op het programma. Op zaterdag klinkt het startschot om 16.00 uur voor de Grand-National-klassen.

Voorverkoop

De voorverkoop is begonnen. Kaarten in de voorverkoop geven garantie op een plek en worden verkocht met korting. Naast toegangstickets zijn er dit jaar een gelimiteerd aantal VIP-tickets verkrijgbaar in de voorverkoop. Vanaf het VIP-deck, geopend op zaterdag, hebben toeschouwers een fenomenaal uitzicht. Bovendien geniet men daar van onbeperkt hapjes en drankjes.

Kijk oor meer informatie en tickets op: www.tractorpullinglochem.nl