37e editie Tractorpulling Lochem met rentree Team Hurricane

0
(foto: PR Tractorpulling Lochem)

LOCHEM/BARCHEM – Zaterdag 6 augustus komt snel dichterbij. Op die dag klinkt het geluid van ronkende motoren en brullende uitlaten in de arena van Tractorpulling Lochem aan de Brinkerinkweg. De officiële Grand National Truck- en Tractorpullingwedstrijd is altijd goed voor veel spektakel. Speciaal is de verwachte rentree van het plaatselijke Team Hurricane met een compleet nieuwe machine.

Om 16:00 uur wordt het startschot gegeven van deze speciale 37e editie. Na afloop van de wedstrijd gaat het feest tot in de kleine uurtjes door. De gratis toegankelijke afterparty wordt in stijl afgesloten met een daverende DJ-show. Op het ruim opgezette terrein is van alles te doen, zien en proeven, waardoor het een echt dagje uit wordt voor de liefhebbers.

Team Hurricane

Nieuw dit jaar is het vrij toegankelijke rennerskwartier, de plek waar de trucks en tractoren staan opgesteld en waar de rijders zich klaarmaken voor de wedstrijd. Een gratis kijkje achter de schermen voor wie dat wil. En een goede gelegenheid om al die machines eens echt van dichtbij te bekijken.

Nog spectaculairder wordt de 37e editie vanwege de verwachting dat het roemruchte plaatselijke Team Hurricane met een geheel nieuwe machine aan de start verschijnt. Met het toepasselijke startnummer 37. Dit team, dat uitkomt in de Superstock-klasse heeft de afgelopen twee jaar gebouwd aan de nieuwe machine die hopelijk haar zogenoemde ‘shake-down’ gaat krijgen aan de voet van de Lochemseberg.

Informatie

De organisatie wijst bezoekers op de campings, hotels en B&B’s in de nabije omgeving. Het rennerskwartier is vanaf 12.00 uur gratis toegankelijk. Om 14.00 uur gaan de poorten van de pulling-arena open en om 16.00 uur breekt het geweld op de baan los.

Kijk op www.tractorpullinglochem.nl voor meer informatie over de sport, de wedstrijd en het volledige programma. Via deze site zijn ook toegangskaarten te koop, met een leuke korting in de voorverkoop. De organisatie deelt het laatste nieuws en speciale acties via sociale media en de site.