Totaal nieuwe look voor Tante Pos Lochem

0
Tante Pos (foto: LochemsNieuws)

klik op de foto’s in dit artikel om een grotere versie te bekijken…
LOCHEM – Driehonderd strekkende meter steigerplank en zo’n duizend schroeven waren nodig om het interieur van Tante Pos aan de Molenstraat in Lochem een compleet nieuwe look te geven. Volgens eigenaresse Jitka Vrijman wat het tijd voor een frisse wind: ,,Dit zorgt voor een boost voor onszelf en hopelijk ook voor onze klanten.”

Tante Pos (foto: LochemsNieuws)

Overstap
Tanta Pos maakte nu zo’n 2 jaar geleden de overstap van het oude postkantoor aan de Markt naar de Molenstraat. ,,Ik weet nu wat mijn doelgroep is, wat die graag wil en hoe ze door de winkel lopen. Daar hebben de het interieur op aangepast”, aldus Vrijman. Ze constateert dat de doelgroep breder is dan verwacht. ,,Ik ging uit van 40-plussers maar het blijkt dat ook jongeren ons weten te vinden.”

Tante Pos (foto: LochemsNieuws)

Presentatie
De drempel van de huidige winkel is lager dan die aan de Markt. ,,Je kunt hier beter naar binnen kijken en in de etalages kunnen we ons beter presenteren. Dat levert zelfs ‘windowshoppers’ op. Ik krijg regelmatig berichtjes via Facebook van mensen die iets hebben gezien en die vragen of ik het apart wil leggen voor ze”, vertelt Jitka Vrijman.

Tante Pos (foto: LochemsNieuws)

Kleding
Het assortiment van Tante Pos is goeddeels gelijk gebleven. Naast 2de-hands kleding zijn enkele merken nieuwe mode toegevoegd, zoals van J.C. Sophie en Danefe. Bij de inkoop van nieuwe kleding wordt gelet op het gebruik van ecologische materialen.

Cadeaus
Er zijn nu meer cadeau-artikelen te koop en voor een breder publiek, van baby tot volwassene. Bij de boeken ligt het accent op bijzondere exemplaren. Gebleven zijn de brocante en de presentatie van Wijnhuis Lochem.

Koffie en thee
Vrijdag (27-1) wisten al veel mensen de vernieuwde winkel te vinden. Er werd ook goed gebruik gemaakt van de verbeterde mogelijkheid om koffie- of thee te drinken.