Sportief begin van finale Sportverkiezing Lochem

0
Afbeelding ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM – Bezoekers van de uitreiking van de prijzen van de Lochemse Sportverkiezingen kunnen de finale-avond op zaterdag 16 maart sportief beginnen. Tussen 18.00 en 19.00 uur kan in De Beemd worden meegedaan aan allerlei sporten. Ook wordt er informatie verstrekt over verschillende facetten van het sportleven.

Zo biedt fysiotherapie Veeze informatie over blessurepreventie. Met Anja
Sturris van Buiten Actief kunnen bezoekers ervaren wat XCO Walking & Running inhoudt.  In De Beemd kan worden deelgenmomen aan Aquasporten die zijn gericht op het verbeteren van kracht en conditie. Rick Harmsen openbaart wat Bootcampen betekent.

Na alle inspanning en leermomenten is er vanaf 19.00 uur koffie, in de aanloop naar de finale van de Sportverkiezing die vanaf 20.00 uur losbarst.

Aanmelden vereist

Meedoen is gratis maar aanmelding voor één van de workshops is noodzakelijk. Dit kan via een mail aan tomkleissen@sportraadlochem.nl onder vermelding van naarm en de gekozen workshop.

Meer informatie is te vinden op www.sportverkiezinglochem.nl. Daar is ook uitleg te vinden over de mogelijkheid om te stemmen op de favoriete sporter, team en vrijwilliger van 2018.
Stemmen kan tot en met 14 maart via e-mail en SMS.

Mensen die de finale-avond op 16 maart in De Beemd willen bezoeken kunnen zich aanmelden via een mail aan info@sportverkiezinglochem.nl.