Sportclub Lochem verliest van Warnsveldse Boys [video]

0

LOCHEM – Sportclub Lochem heeft zondag (25/2) de uitwedstrijd tegen Warnsveldse Boys met 3-1 verloren. Het enige Lochemse doelpunt ontstond uit een penalty die onberispelijk werd ingeschoten door Rico Lammerdink (video). Witkampers uit Laren had een slechte dag. Het ging in en tegen Colmschade met 5-0 ten onder.

Lochem, dat vorige de koppositie overnam van Helios, moet het stokje door deze nederlaag weer teruggeven aan de club uit Deventer. Het slot van de competitie belooft spannend te worden. Tussen de nummer 1 en 5 zitten slechts 5 punten. Helios leidt met 27 punten gevolgd door Lochem met 26 punten. Dan volgen Warnsveldse Boys (25), Colmschate (23) en VV Ruurlo (22). SV Zwolle (18) kan zich nog mengen in de strijd omdat het nog een wedstrijd moet inhalen.

Witkampers
Witkampers kon weinig uitrichten tegen Colmschate en zag na 90 minuten 5-0 op scorebord prijken. Bij Colmschate reed Jarmo van het Hof speciaal voor de wedstrijd op en neer van wintersportoord Winterberg en Colmschate. Dat was niet voor niets, want hij scoorde twee keer. ‘Lekker!!’, zo schreef hij tijdens de terugreis op Twitter.

Het wordt een wat eentonig verhaal, maar als de Larenaren in de 4(!) inhaalwedstrijden die ze nog tegoed hebben een beetje leuk scoren, mengen ze zich meteen weer in de hoogste regionen. Momenteel staat Witkampers op de 10e plaats in de klasse 3B.

Lochem ontvangt volgende week – ijs en weder dienende – VV Twenthe. De club uit Goor staat derde van onderen. Witkampers krijgt het op papier een stuk lastiger in een uitduel tegen VV Ruurlo.

Uitslagen en stand onder de foto…

De opkomst van Lochem en Warnsveld. (foto: Nelly Harkink)