Sportclub Lochem en Witkampers pakken winst

0
(foto: pixabay.com)

LOCHEM/LAREN – Sportclub Lochem en Witkampers hebben zondag allebei 3 punten gepakt. In Lochem werd het 2-1 tegen HC ’03 uit Drempt. De Larenaren wonnen thuis met 3-0 van VV Doetinchem. Dat laatste is opmerkelijk want de Doetinchemmers bleken vorige week nog in staat om koploper VVG ’25 de eerste twee verliespunten te bezorgen.

Op sportpark De Elze in Lochem bleef de 0-0 lang op het scorebord staat. Pas bij het scheiden van de markt trokken doelpuntenmakers Etienne de Jager en Ruben Boonk de wedstrijd naar zich toe. Een late tegengoal van Cas Evers van HC ’03 kon daar niets meer aan veranderen.

Drie goals

In Laren kwam de 3-0 tot stand via goals van Jordy Woestenenk in de eerste helft en twee stuks van topscorer Daan Hento in de tweede helft.

Witkampers klimt door de overwinning twee plaatsen op de ranglijst van de 3e klasse C en staat nu zevende. Lochem blijft vijfde en door de winst blijft de aansluiting van de top-3 behouden.

Volgende week

Volgende week treden de Lochemers in Duiven aan tegen DVV dat een plaatsje lager is geklasseerd. Witkampers moet ook uit en wel tegen OBW uit Zevenaar. Dat kan een zware klus worden want de tegenstander neemt momenteel de tweede plek in.